Case din lemn (de lemn)

Suntem o firmă producătoare de case din lemn masiv, comercializate sub formă de kit-uri de construcţie ce şi-a început activitatea în anul 2001.

Ecomed International produce şi montează pe fundaţia clientului case din lemn masiv (buşteni sau grinzi) în stadiul de execuţie "la rosu". Casele de lemn şi casele de buşteni durează în timp.

Case din buşteni (de buşteni)

Casele din buşteni sunt realizate artizanal, din trunchiuri de răşinoase atent selecţionate şi sunt deosebit de spectaculoase prin aspectul lor rustic şi masivitatea structurii. Fiecare buştean din cele ce alcătuiesc o astfel de structură este unic ca formă şi aspect, cojirea şi şlefuirea manuală a buştenilor contribuind şi ele la obţinerea unui efect deosebit. Acest tip de construcţie se încadrează perfect în peisajul montan şi de deal.

Principiul construcţiei de case din lemn şi case din buşteni

Casele din buşteni şi din lemn prelucrat manual sunt concepute pe principiul zidăriei autoportante. Planşeele se realizează din buşteni fasonaţi şi chertaţi la capete, întăriţi de lambriuri către plafon şi de grindaj şi duşumele către pardoseală. Uşile şi ferestrele produse de Ecomed International sunt din lemn de răşinoase; geamul este de tip termopan iar feroneria este germană, marca Roto.

Grinzile sunt prelucrate şi finisate la exterior similar cu cele din lemn masiv, având un aspect plăcut şi armonios cu restul elementelor monobloc.

Ecomed.ro - Case din lemn, case din buşteni, case din grinzi profilate, grinzi multilamelare
Site în limba engleză - Ecomed.ro - Case din lemn, case din buşteni, case din grinzi profilate, grinzi multilamelare Site în limba franceză - Ecomed.ro - Case din lemn, case din buşteni, case din grinzi profilate, grinzi multilamelare